Fisktårta

Det blev en tid sen senaste kaka, men under veckoslutet har jag fått plita ihop en igen. Denna gång till en 60+are som gillar att fiska och dansa. Någotdera intresset fick gärna synas på tårtan. Tog mej en rätt lång tankeställare om motivet, det var inte lätt att klura ut hur jag skulle förverkliga något. Dans uteslöt jag mycket snabbt och fiskar bollade jag länge med. Bestämde mej till sist för en vit kaka med svarta siluetter av gädda, abborre och gös.

Svarta massan bråkade med mej och färgade av sej på den vita massan. Den vita massan blev också lite skruttig i nedre kanten. Men alltid kan allt inte gå som man vill. Fin blev helhet trots allt.

Det är en cholkadtårta fylld med hallonmousse och vitchokomousse. Bottnet finns här och fyllningarna har jag utgått från både Toves och Kinuskikissas recept. Jag ska försöka skriva ner hur jag slutligen gjorde själv bara jag hinner.

4 svar på ”Fisktårta

Kommentarer är stängda.