Ny bekantskap

Har för en tid sedan hittat färg och smuts samlande dukar som ska kastas med i tvättmaskinen. Det ska i princip gå att tvätta allt tillsammans, vitt, färger och svart, utan att färgerna ska förstöra andra kläder. Det finns engångsdukar och en som går att använda ca 30 gånger. Jag har prövat båda. Gillar dem skarpt. Vågar tvätta allt huller om buller utan att få missfärgad ren tvätt. Tidigare var jag betydligt mer noggrann med vad jag tvättade. Dessutom påstås det att duken suger åt sej smuts som annars sprids bland all tvätt i maskinen.

Duken är alltså vit då den sätts med i maskinen. Tvättade nya tyger och två dukar fick åka med. Var mycket överraskad då de hade blivit så här blåa, alltså det är de där två lapparna överst i högen. Tycker inga av tygerna har den där färgen. Tänk om jag inte satt med färgsamlarna. Alla tyger skulle ha en mindre vacker blå nyans.

2 svar på ”Ny bekantskap

  1. Jåå-dessa dukar är di bästa:) hade vita snuttefiltar som jag kastade i maskinen med nya röda kläder- å de var faktist vita även efter tvätten 🙂

Kommentarer är stängda.