Baby Jogger City Select möjligheter

Igår fick jag testa två, för mej, nya sätt att ha vagnens sittdelar på. Detta delvis för att ett babyskydd måste med oss. Babyskyddet som egentligen skulle åka bil på morgonen, men som stod i tamburen då jag och barnen skulle till tåget.

Då vi gick hemifrån fick VIggo sitta närmast mej. Elin som sov fick ligga längs fram. Mycket lätt att prata med Viggo. Då han sitter där Elin nu låg, är det lite svårt att höra honom. Så här kan vi alltså börja göra då Elin sover när vi går nånstans. Varför vi inte gjort det förut vet jag inte. Eller kanske för att vagnen blir rätt lång och Elin tar emot eventuella krockar.

När vi steg ut från tåget var båda barnen vakna. Utan bilstolen inklämd kunde sittdelarna vara vända så att barnen sitter med ansiktena mot varandra. Det här var nu enda sättet att få båda upprätt och bilstolen under i korgen. Viggo kändes avlägsen och jag hörde nog inget han sade. Annars fungerade detta hur bra som helst.

2 svar på ”Baby Jogger City Select möjligheter

  1. Jisses, så fiffig vagn ni har! Hade inte insett att det fanns sådär smarta lösningar! Och jag som tyckte att vår golfbagsvagn var fiffig med många olika sitsar, men det er vagn slår den med hästlängder!

Kommentarer är stängda.