Ensam hemma

Jag har varit ensam hemma sen igår på eftermiddagen. Fick som tur sju underbara kvinnor som sällskap till kvällen. Har aldrig förut bott på ett ställe där grannarna har en likadan samhörighet som här. Vill aldrig flytta härifrån. Om jag inte får grannarna med mej. Det var alltså mammorna från bolaget som firade tjejkväll av ingen speciell orsak. Vi har ätit gott, lite för gott. Druckit gott, passligt gott. Haft sjukt roligt varvat med lite allvar.

Det här är första gången jag är så här länge från Elin. Första gången jag är utan min familj hemma sen Elin föddes. Det är konstigt. Här är tyst. Här är städigt. Märkte att det ekar då allt är undanplockat. Här är skönt. Jag har sovit gott! Inte behövt vakna flera gånger under natten. Samtidigt saknar jag dem alla.

De har haft det bra, familjen. Hos barnens farmor och farfar. Där har man det alltid bra. Kanske därför jag kunnat njuta av denna lediga tid.

12 svar på ”Ensam hemma

  1. Ååååh! Det du skriver låter så fruktansvärt härligt och roligt så jag saknar ord. Du var värd den kvällen!

    Vad härligt att det kan vara så med grannarna. Vi har förresten också helt megasköna typer i vårt hus- kommer sakna flera av dem sen vi flyttar. Har aldrig upplevt lika bra stämning i höghus tidigare.

    • Det är härligt då man har tervliga grannar man gärna umgås med. Det blir snabbt vänner av dem. 🙂

  2. Kiitos Anni illasta. Oli mukavaa ja rentouttavaa. Ja tosiaan herkullista! Onhan tämä taloyhtiö jotain spesiaalia, siitä ei pääse mihinkään. <3 Vappuna jatketaan!

    • Precis! Något man borde göra oftare, behöver ju inte handla om 24 timmar alla gånger. kram

Kommentarer är stängda.