Trött, tröttare, tröttast

Efter att ha krupit omkring ute och försökt hålla takten med brorsan var en lite tös rätt trött.

Vi kom in och åt lunch. Efter det var det dags för vila ute i vagnen för Elins del. Hon höll redan på att somna i matbordet och åt rätt lite. Jag hade henne i famnen medan jag plockade fram hennes kläder. Hon somnade. Hon sov igenom blöjbyte och påklädning. Viggo konstaterade: skönt när Elin är tyst. Hon skrev rätt mycket i matbordet.

Viggo har tagit en riktigt lyckad bild.

Elin har hittills sovit 2 gånger per dag, ibland 3. Igår inledde jag ett försök med bara en dagsömn. Igår lyckades det nästan. Hon sov cirka 20 minuter ute före vi kom in för lunch. Sedan sov hon över 3 timmar efter lunchen och orkade tills läggdags klockan 19. Somnade genast och sov 4 timmar i ett. Idag sov hon inget medan vi var ute och därför tror jag hon inte orkade äta.

Nu prövar vi då hur det går med en sömn mitt på dagen. Vi hoppas på ett långt pass på 3-4 timmar, så hon orkar till kvällen. Då kanske hon börjar sova bättre på natten, inte vakna med 2 timmars mellanrum efter klockan 12 (på natten).

Vi har slutat vakna klockan 5 på morgonen. Eller har åtminstone en paus. Efter veckoslutet med spysjuka har vi sovit till 6 och ibland till närmare 7. Lyx! Lever i hoppet att ändringen på dagen gör att vi forsätter sova så här länge på morgonen.