Fantasin flöder

Duplona hälldes ut ur korgen.

Jag började med att fråga varför, innan jag sa högt att jag tyckte det var dumt gjort. Jag ska simma, svarade Viggo. Så han simmade bland duplona.

Knappaste den bekvämaste bassängen, men säkert den mest påhittiga. Och jag sa inget om att jag tyckte det var mindre bra att hälla ut alla. Hans orsak var så pass bra.

6 svar på ”Fantasin flöder

  • Han plockade t.o.m. upp alla med lite hjälp före musiklekis 🙂 Jag bara inte fattar hur han hittar på allt.

 1. Hahhaa, härlig pool ja! Han verkar trivas med simning- vad är bättre än det?! Har nån av er i familjen månne haft nåt i simväg som hobby, eller hur är han så tänd ? ( självklart behöver du int svara om du tycker jag frågar för personligt! )

  • Han trivs egentligen bäst då han rör på sej. Här hemma kan han simma, spela vattenpolo, ishockey, fotboll, sähly, skida.
   Min systers sambo (Viggo beundrar honom STORT) spelar vattenpolo och vi har varit och kollat rätt många matcher. Vår familj syskonsimmar en gång i veckan. J spelar sähly. Viggo bearbetar mycket det han ser och upplever genom att göra och pröva själv.
   Så uppmuntrar vi nog också honom att röra på sej; det man lär sej som liten kan man som stor. I hopp om att rörelse blir en naturlig del av hans vardag också i fortsättningen. Dessutom har den lilla killen massor energi han måste få använda. 🙂

Kommentarer är stängda.