Påskharen

I år introducerades påskharen i detta hus. Påskhäxeriet får vänta ännu tills Viggo själv vill traska runt och knacka dörr. Viggo har funderat och undrat mycket över det här med påskharen/kaninen. Vad heter han? När kommer han? Hur ser han ut? För att nämna några frågor. Han heter påskhare, han kommer då ingen ser för han är så blyg och han ser lite ut som en hare.

Idag efter frukosten väntade ett grönt kuvert på barnen. Viggo öppnade och hittade två fotografier. Med lite hjälp kände han igen ställena på fotona och kunde själv hitta paff äggen som var gömda. Tänk att påskharen hade lämnat ett av äggen i min sko!

Viggo fick iår hitta båda äggen, sitt och Elins. Det andra visade sej vara svårare att hitta. Med facit i handen hittade han till slut ägget på övre hyllan.

Chokladen smakade jätte gott. Först efter några tuggor märkte Viggo det lilla plastägget inne i chokladägget. En lite del av ägget sparade han tills efter lunchen och därmed var Viggos första påskägg uppätet. Det lär ska bli fler under hans liv ännu.