Mattan

Vi har haft en brun lurvig matta på golvet i vardagsrummet. I långt över ett halvt år har mattan varit borta, den var inget praktiskt underlag för tågbana eller småbilar. Vi har letat efter en ny som inte har så långt lurv. Men det har inte varit en lätt match att hitta en vi båda gillar.

Förra veckan visade jag igen upp en bild på en matta, som igår flyttade hem till oss. Nu ligger mattan på golvet, barnen har godkännt den och vi föräldrar ska ännu bli vana att ha den vänd på den här leden. Ser ni vägnarna och övergångställena på mattan? Vi behöver ingen bilmatta, denna fungerar hur bra som helst visade Viggo igår.

Praktiskt med en vit matta i vårt hushåll. Den är lätt att dammsuga, det har vi redan hunnit pröva. Samtidigt är den säkert lika lätt att smutsa ner.

 

2 svar på ”Mattan

  1. Oj va de ser annorlunda ut me en matta, den e fin 🙂 Den fräschar upp hela vardagsrummet!

Kommentarer är stängda.