Promenader med Viggo

Idag har vi promenerat till klubben, som de flesta tisdagar. Det som gör den här gången speciell är att Viggo gick hela vägen till klubben. Det handlar om en sträcka på ca 1,5 km. Hittills har han benkat sej i vagnen så fort vi kommit utanför dörren och absolut inte gått själv. Nu sprang han största delen av vägen och det var ett nöje att skuffa vagnen. Den vägde ju ingenting med bara Elin i. Hemvägen åkte Viggo största delen av vägen och promenerade sista biten, ca 400 meter.

På eftermiddagen var vi ännu på en promenad till Sale (alltså Alepa här på ”landet”), ca 1 km åt ett håll. Viggo gick hela vägen till butiken. Hem fick han åka vagn, så vi kom snabbare fram.

Viggo har alltså gått/sprungit över 2 och närmare 3 kilometer idag. WOW! Nu ska här handlas ny cykelhjälm åt honom och så tar vi springcykeln fram. Välkomnar promenader med öppna armar.