Vardagslyx

Skön start på veckan, annat kan jag inte säga.

Jag och Elin har spenderat dagen i Sello i trevligt sällskap. Elin kunde inte ha betett sej bättre, en solstråle i över fyra timmar, nej mot slutet blev hon nog trött och lite knarrig, så inte riktigt fyra timmar. Den yngsta i sällskapet sov bort en stor del av shoppingen, ett mycket bra val.

Vi mammor har shoppat (mest jag*), ätit gott och pratat på om livet med babysar och småbarn, kan låta tråkigt, med jösses så skönt att få prata ut om allt och inget. Och utan att bli avbruten nästan konstant eller måsta håla koll på en kille som bara vill springa längs alla gångar. Viggo fick spendera dagen med sin Momi och göra roliga saker som att leka med små legon på golvet, är Elin med går det inte. Alla vann kan man väl säga. Dagen kändes som semester med bara ett barn, som dessutom hade en bra dag. Nu orkar jag ingen med vardagen (sover nog gärna några nätter).

 

* Den här gången blev det mycket lite åt barnen och bra mycket mera åt mej själv. Bra så.

4 svar på ”Vardagslyx

  1. Låter härligt! du är nog värd all shopping o sköna dagar

    ( efter att ha läst dina förra inlägg så tänker jag bara ”men jag har ju bara ett barn, jag har det faktiskt ganska lätt 😉 Fast vi har också sovit jättedåligt nu de senaste nätterna.. jag ser i kors! 😀

    • Jag upplevde nog vardagen lika tung då med ett barn, för då var det den situationen jag levde i, så inte kan jag säga att det är lättare med ett, men annorlunda så här jämfört med två barn. 🙂
      Hoppas ni får sova lite ni också! Man mår så mycket bättre sen.

Kommentarer är stängda.