Vintervärlden

Visst är det vackert där ute, men nog väntar jag på varmare väder. -21,8 grader och vi ska gå till rådgivningen om en stund.. Brrrrr… Fattar int vad jag ska klä på så vi inte fryser. Eller Elin sover ren ute, så påpaltad att hon bara inte kan få kallt. Mest funderar jag på vad Viggo ska ha på sej så han hålls varm i vagnen. Det ska trots allt bli intressant och se hur mycket tösen vuxit sen sist.

4 svar på ”Vintervärlden

  1. Joo håller med dig, tycker att de får vara minusgrader fö då finns de hopp om snö men med minusgrader talar jag max om minus 10 så man sku kunna gå ut…
    oj ska bli roligt o höra hur mycke damen ha vuxit… 🙂

  2. Sofia fick nog sova inomhus idag, lite brutalt att sätta ut tjejen att andas in -20 gradig luft. Fick dock in vagnen mellan ytterdörren och innerdörren där det var 15 grader och hon sov sött där i 2h. Kläder finns det ju nog så det räcker, men att andas in så kall luft är kanske inte att rekommendera får småttingar. Fast min småtting blir ju ren 4 månader på lördag 😀

    • Jag säger det här riktigt tyst: Elin sover ute. Inne sover hon max. 30 minuter i sträck och det blir vi alla bara sura av. Hur kan tiden gå så fort så din baby också blir så stor ren? Jag fattar inte. Vi måste boka in en träff, ska försöka åtgärda. 🙂

Kommentarer är stängda.