6 mån rapport

Vi klarade oss fram och tillbaka till rådgivningen, vi gick alltså. Det hade nästan blivit varmare när vi kom hem, -20.4 grader..

Allt bra med Elin, hon växer som hon ska på sina egna kurvor.

Hon har börjat äta sen några veckor tillbaka och intresse finns. Hon sitter med oss runt matbordet, så skönt och betydligt lugnare så än i sittern på golvet. Nu ska vi träna vidare så vi kanske nångång får sova mer än 2 timmar i sträck på natten. Hon vill gärna äta själv och det ser ut där efter runt vårt bord. Favoriter är majsbågar och riskakor, även plommonmos, banan, päron, batat och morot är gott.

Viggo är det bästa Elin vet, allt han gör är intressantast och hon kan följa med hans lekar hur länge som helst, alltid är hon inte välkommen med  och då uppstår det konflikter.

En tand har kommit fram och nr 2 är på god väg. Detta förklarar delvis hennes behov att sätta allt i munnen. Hon dreglar som värsta vattenfallen och är således rätt röd om haken och halsen.

Elin har ålat fram sen före julen, det går undan. Nu har hon upptäckt att världen existerar ovanför golvytan. Hon sitter rak i ryggen, inte ännu utan stöd.

Elin är en spänstig bestämd tjej som vet hur hon vill ha det och blir det inte så är det bäst att plugga in öronpropparna för skrika, det kan hon. Annars är hon en glad typ som en längre tid har pratat med  oss här  hemma. Hos rådgivningstanten hade hon ingenting att säga idag.

Måtten vid 6 månader och några veckor: 67.5 cm och 6990 g

2 svar på ”6 mån rapport

  1. Hon e så härlig, men lite egen vilja har hon nog…somtur fick hon hörselskydd till julklapp så kan hon sätta dom på öronen när moster ”klagar” att hon skriker för högt =D

    • De är ju nog alla andra som sku behöva hörseskydden, inte hon själv då hon skriker som mest. 🙂 Men packar med dom sen när hon kommer till er. 😉

Kommentarer är stängda.