Paapii

Har en längre tid beundrat PaaPii Design mjukisar, men inte gjort något mera än beundrat. Så förra veckan slog jag till och beställde åt våra barn.


Viggo valde den turkosa och Elin får den röda. Bilderna häifrån

Så här står det om denna lilla figur på ca 17cm:

Paapii on hyväntahtoinen kaveri joka tykkää rutistelusta. Se tykkää myös kuunnella tarinoita ja ymmärtää ihan pienimpienkin puheet. On sillä omiakin juttuja muuta niitä ei kuule aikuiset, elleivät ne ole oikein erityisen hyviä kuuntelemaan. Laulaakin se osaa, iloisia lauluja pomppimisesta! Ei ehkä uskoisi, mutta PaaPii rakastaa pomppimista. Ei siihen pitkiä sääriä tarvita, täytyy vain omata sopivan pomppuisa luonne, ja sellainen PaaPiilla on. Päivän lallattelun, pomppimisen ja tarinoiden jälkeen PaaPiille maittaa uni, ja parhaat unet tulevat kaverin vieressä, kuinkas muuten! PaaPii kainalossa nukkuu makeasti, ensin hyvän yön rutistus ja sitten unten maille… Aamulla jaksaa taas pomppia.

Det finns flera olika mjukisar och skallror i olika färger och mönster. Jag gillar också ugglorna de har, men dem fortsätter jag beundra via internet.