Me&i våren 2012

Ni har väl inte missat att me&i har släppt sin vårkollektion? Klick iväg för att få se allt fint i massor färger. Gillar man lugnare barnkläder, är det här kanske lite för mycket. Själv tycker jag om färger och figurer i viss mängd, men samtidigt vill jag att det ska finnas lugna kläder i garderoben också.
Imorgon och på lördagen blir det party, skönt med vuxen sällskap utan egna barn. Jag får väl sitta på mina händer för att inte köpa allt för mycket.

Det är för tillfället några andra än jag som surfar på dom sidorna, får återkomma med favoriter senare.

3 svar på ”Me&i våren 2012

  1. hehe… jep jag försökte oxå surfa på deras hemsidor, men de va otroligt trögt… 🙂 nååå kl.18:00 får jag se dem live… 🙂 oliidligt spännande… hehehe…

      • Nojaa… De va riktigt härliga kläder, mycket pojkkläder, några fastnade med, men inte överdrivet många… 🙂 flickornas grodmössa va härligen 17€ e rätt saftigt pris tycker jag, så den blev ännu oköpt. Jag tyckt oxå att mammakläderna va lite pettymys, had större förväntningar…

Kommentarer är stängda.