Viggo sover

Vi var på ärenden och i bilen på vägen från punkt ett till två somnar Viggo (dagsvila-tider). Parkerar bilen, sätter Elin i bärselen, packar ut vagnen ur bakluckan och öppnar Viggos dörr. Han sover fortfarande. Öppnar hans bälte och försöker på nåt sätt få upp honom, Elin i selen är lite i vägen, och får ner honom i vagnen. Han öppnar ögonen och ser sej omkring i parkeringshallen, men blundar igen! Vah? Det gör han ju aldrig, tänker jag.

Går igenom Lindex och hämtar det vi var ute efter. Viggo sover. Måste fota, för annars tror jag inte mej själv. Handlar några nödvändigheter i matbutiken. Viggo sover. Beställer en varm kakao och smörgås på café. Viggo sover. Ska ta brickan och gå till borde, Viggo vaknar.

Det går sällan att flytta Viggo då han sover, därför denna kalabalik. Att han dessutom sov så där länge, ca 30 min, sittande i vagnen kan jag inte förstå.

2 svar på ”Viggo sover

Kommentarer är stängda.