Varför? Varför? Varför?

Varför ska det sandas på gångarna på vår gård? Varför?

Vi vill ju åka skidor, pulka, snösköter (rattkälke enl. Viggo) i den lilla backen vi har.

Måste ännu tillägga det är fint att någon sköter sitt jobb, men de allmänna gångvägarna är inte ens sandade ännu, så varför våra. Lovade Viggo att vi skidar på gångvägarna imorgon eller så får jag trampa spår åt honom på gräsmattan.

2 svar på ”Varför? Varför? Varför?

  1. Det där är nog typiskt jo! Fattar att många husbolag är rädda att bli ersättningsskyldiga för att nån halkat- men här sandas det också alltför mycket. Kommer ihåg tiden då vi själva var barn och skidade och åkte sparkstötting precis överallt- vägarna var ju bäst för att de var plogade ( vi bodde ut på landet där det kom en bil i timmen )

    • Idag hade dom som tur inte tid att vara så noga här 🙂 Men joo, det handlar ju om ersättning och sånt.. tråkigt.

Kommentarer är stängda.