Mitt ”lilla” projekt

Jag är bra på att börja göra saker hittar på sånt som ska fixas och ordnas. Blir det ordning på ett ställe, resulterar det i sker som borde få en ny plats eller förvaring. Får jag presentera Kaos-rummet:

Inget att vara stolt över, eller joo, den biten att jag vet vart alla lådor och påsar är på väg, allt har en destination, men det tar sin tid att åstadkomma. Redan på onsdagen kommer två stora påsar att försvinna och lite mera golvyta träder fram. Kanske vi någon dag kan skruva ihop spjälsängen åt Elin här? Den väntar längst in mot den vita väggen, en bit kvar fram till den.

5 svar på ”Mitt ”lilla” projekt

  1. Ojoj, ser alltför bekant ut det där… Roligt med projekt, men ännu roligare när man får nåt till stånd, tex en tavla på väggen el. dylikt 🙂

  2. Pingback: En sån dag | Sagoborgen

  3. Pingback: Kaoset | Sagoborgen

  4. Pingback: Förändringar i vårt kaos | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.