Jag ger inte upp, bara så ni vet.

Det går trögt, motvilligt trögt, här på bloggen. Jag är inte villig att ge upp. Det är normalt skönt med den egna stunden då bilder gås igenom, redigeras och korta texter skapas. Min egen lilla stund, min hobby. Just nu känns kvällarna för korta, tiden tar slut före jag ens hinner tänka blogg. De kvällar det finns tid ekar det tomt i huvudet.

Jag låter det ta tid, det svänger igen. För jag vill att det ska svänga. Jag vill visa er glimtar från vårt hem där bland alla vardagsinlägg. Det ska kanske handla om vår ”kundtoalett”, om grönväxterna som ska få en chans att överleva och barnens rum. Eller något helt annat.

Före jag välkomnar mars här på bloggen tar vi en bildbomb från fastlagssöndagen i slutet av februari. Det var en skön dag med bullabakning, pulkabacken i flera omgångar samt trångt och trevligt kring vårt matbord då syster med familj, mamma&E samt bror var samlade. För att inte glömma Jedi-hunden som ett av tre barn gärna lekte med där ute.