Mitt sportlov

Barnen har sportlov hela veckan. De får ha sällskap av momi, moster&kusiner samt farföräldrar. Jag har haft ledigt idag och har fått ha sportlov med dem alla tre en dag. Så skönt med en ledig dag mitt i veckan eller i början av veckan. Danni skrev exakt det jag tänker om dessa lediga vardagar: LYX!

Vad har vi gjort på vår lediga dag? Sovit länge, jo nej, vem vill sova bort lovet liksom!? Jag är trots allt glad att klockan visade 7.18 och inte 5.34 då Aron vaknade första gången idag. Egentligen fick jag väl sovmorgon.

Efter en lugn morgon var vi ute i snön en stund före vi åkte till simhallen med mamma/momi. Lycka att hon skiftesjobbar och hade möjlighet att få ledigt några dagar just sportlovsveckan för att vara med barnen. Våra tre musketörer har blivit rena vattenmonster nu i och med Elins simskola. De som tidigare inte gillat stritt i ansiktet doppar huvudet och dyker frivilligt efter ringar i bassängen. Det är extremt roligt att besöka simhallen med dem just nu.