Slutklämmen med min familj

Vi avslutade årets korta julhelg med jullunch hemma hos oss. Min bror, mormor, syster med familj samt mamma&E gjorde oss sällskap. Det kändes inte ens trångt. Så nöjd med våra val här hemma. Ännu mera glad är jag då min mormor orkade fira annandag jul med oss.

Mat fanns det gott om även idag. Medan den yngsta kusinen sov och de äldre var upptagna med sitt satt vi åtta vuxna kring matbordet och åt.

Sedan fanns det gott om tid för lek och spel tillsammans. En kort tvångs-fotografering krävde jag mellan allt det roliga. Då mina syskon, min mamma och mormor var samlade ville ja ha oss alla på samma bild med barnen med. Ett minne för resten av livet.

På kvällen sa Aron att det var tråkigt att S åkte hem. Han ville leka mera. Han ville att hon ska sova i samma säng med honom. Jag lovade att hon får komma och leka någon dag snart. Bara vi är ordentligt friska igen. Övernattningen tar vi sedan.