Vår julafton

När julaftons morgon grydde vaknade vi till en regnig och blåsig dag. Mysigt inne som tur är. Några paket låg under granen och barnen öppnade ivrigt.

På förmiddagen åkte vi till famo och fafa. Barnen hjälpte till att klä granen, gick på tomtesäcks jakt då det låg ett brev med karta i granen. Vi badade julbastu och åt tomtegröt till lunch. På eftermiddagen åkte vi hem igen för att fira resten av julafton hemma.

Årets Blossa glögg smakade gott mitt i middagsförberedelserna. Vi fick min bror till oss på middag.

Mycket god fisk och olika röror på bordet förutom skinka och lådor. När det var dags att äta skinka och lådor, var nog ingen av oss hungrig alls. Vi smakade lite grann bara för att det fanns där. Viggo gillade sillen och räkröran mest medan laxröran var Elin klara favorit. Aron drack jaffa.

Efter middagen hade barnen väntat klart och det var dags att ta tag i julklapparna som låg under granen och på väggen. Jep, på väggen hade ett avlångt stort paket paketerats. Sedan hann vi ännu med efterrätt och lek med de nya sakerna. Ribbstol, minimål, Fifa 17 och frukter i trä samt Afrikas stjärna var omtyckta. När lugnet lagt sej fick jag också pröva spela fotboll på spelkonsolen. So not my thing! Så där annars hade vi en mycket pirrig, rolig och skön julafton.