Snart är det jul!

Vi började jullovet redan igår, en dag tidigare än planerat. Aron avslutar året med en medicinkur därför tjuvstartade vi ledigheten. Nu verkar det som skoleleven inte är helt kry han heller. Får se hur vi alla mår när julen väl är här. Aron beundrar de julgransbollar han hängt upp där på bilden ovan.

Väldigt viktiga de där bollarna han själv hängt upp i granen. Vår gran är personligt klädd kan man lugnt säga. Pynten är inte jämnt fördelade, utan är mera placerade i små klungor. Helt klart trivs våra prydnader bäst så.

Ännu finns det smått och gott att göra inför julafton. Tomten behöver hjälp med att slå in klappar. Några småtomtar har redan lämnat leveranser. Spännande tider dessa dagar före jul. Maten är nästan under kontroll. Imorgon ska jag till rökeriet i Sjundeå och hämta fisken och en efterrätt ska tillredas. Plus något jag säkert glömt. Oberoende är vi riktigt redo för jul, utan desto större stress.