En avkopplande lördag

syskon

Vi inledde lördagen med att städa hemmet. Alla deltog. Barnen har plötsligt blivit sjukt taggade att torka damm. Den här gången var det noga med att Elin fick en rosa trasa. Vi hade en som tur, annars hade hon väl strunta i städandet. Efteråt stod tre på rad vid hallens speglar och målade med ansiktsfärger.

fork

Vid lunchtid åkte jag för att spendera några timmar på stan med Ninni. För länge sen senast kan en lugnt säga. VI åt lunch och gick på FORK REVOLUT!ON.

fork-revolution

Säger inte annat än se dem live, helt sjukt bra. Jag kunde gott och väl konsumera mera och se dem en gång till, men men.

sushikvall

Hemma igen fick jag först gå på en cirkusföreställning. Två extremt tassiga clowner och en blyg lindansare uppträdde. Det bästa att komma hem till helt enkelt. Där fick jag sitta på stolen och skratta före det var dags att börja kvällen med barnen. När huset åter var tyst dukade vi fram sushi för två. Hjärta. En avkopplande lördag helt enkelt.