Kent – avskedsturnén

Då jag i mars bokade biljetterna till Kents avskesturné i Helsingfors igår trodde jag att vi bor i vårt egna hem då. Nu gick vi istället på konserten mitt i slutspurten och den stundande packningsstressen. Riktigt välkommet med ett avbrott i vardagen med andra ord.

dinner

Vi började tumiskvällen med sushi och café. Gott var det och skön variation att äta bara vi två.

kent-avskedsturne

Sedan gick på Kents konsert. Fin fiilis i arenan. Många bekanta på plats enligt alla sociala medier. Här kan ni läsa Catzos känsla från gårdagen. Varje gång jag hört Kent är hon i mina tankar, minns det bra från studietiden hur mycket hon gillade bandet.

kent-dasomnuforalltid

Kents gamla låtar hör till mina favoriter, de nya är jag inte alls så bekant med. De äldre också enbart tack vare min man som lyssnat. Min favorit låt är Utan dina andetag, som Danni och hennes syster sjöng på Viggos namnfest för sju år sedan. J spelade gitarr då.