Lördagsrapporten

grasviken

Styrelsens arbetslördag idag. Mellan arbetet tog vi en blåsig promenad till Faro i Gräsviken där vi åt lunch.

lunch-faro

Lyckan då lunchen var brunch och man fick plocka åt sej läckerheter att avnjuta i trevligt sällskap. Hurja skönt att äta en måltid utan avbrott.

klattra-salmisaari

När jobbat klart var det dags att byta om till klättringsutrustning. Jag var så otroligt nervös före vi kom igång och inte släppte det helt sedan heller. De där gråa plupparna på väggen var inte mina vänner, usch så otäckt att klättra förbi av nån anledning. Två gånger kom jag upp till toppen. Den känslan var ju häftig! En annan gång igen.

prinsessan-sofia-kalas

På eftermiddagen förenades jag med familjen och vi gick på prinsessan Sofias 5-års kalas i Arendale i Helsingfors. Mycket Frozen inspirerad bjudning. För att inte tala om den söta prinsessan eller drottningen själv. Ett bra avslut på lördagen.