Redo för skolstart samt ny vardag

Nu är vi så redo vi kan inför morgondagens skolstart. Tänkt att han redan börjar skolan vår förstfödde. Han själv verkar underligt lugn. Skönt så. Vi föräldrar är väl snäppet pirrigare än han.

rosor i kopp

Första dagarna är det J som följer till skolan, medan jag får föra de två andra till dagis. Det har jag inte ännu gjort,  J har skött det förra och den här veckan. Från måndag ska jag sköta morgonrumban själv igen. En till skolan och två till dagis. Som tur börjar jag 10 hela nästa vecka.

skolstart

Det går lätt att säga att vi fått en mjuk start på denna nya vardag som på måndag drar igång på riktigt. Det har varit oerhört skönt att få börja jobba i lugn och ro, medan den andra vuxna tagit hand om mjuklandningen och dagisstarten. Det har varit nästan som semester att bara behöva få iväg sej själv på morgonen. Nu blir det andra bullar. Nu tar vi tag i den nya vardagen på riktigt. Eller tills vi flyttar och vardagen igen blir lite annorlunda. Men en sak i taget.