Minigolf i solsken och strand i duggregn

Först svettades vi på minigolfbanan på förmiddagen. Svettades inte bara för att det var varmt om vi säger så. Mera harmoniska utfärder har vi väl haft. Flera i sällskapet tyckte trots allt det var roligt.

minigolf egen stil

Sedan frös vi på stranden på eftermiddagen. Morgonens solsken hade fått ge vika för ett grått molntäcke och när vi satt ner kassarna på stranden föll de första dropparna vatten. Vi var inte rädda för regnet. ”Vattnet känns ju varmare när det regnar” var det visst. Jag tog mitt första dopp för sommaren. Hellre våt i vattnet än våt av regnet på stranden.

sandgropen

Till skillnad från förmiddagens utfärd trivdes alla på stranden, även flickorna vi fick sällskap av. Roligt att det finns vänner som inte är rädda för lite regn på stranden.