En dag på vännernas holme

inga hamn

Hela familjen tog semester denna dag, bilen packades med gummistövlar, badkläder samt flytvästar och därmed var vi redo för en heldag på vännernas holme.

segelbat inga

Inget fel på vyn där i Ingå hamn.

kallt vatten

Lek vid simstranden och de modigaste simmade i det 11 gradiga vattnet. Jag hörde inte till dem. Jag tror jag har förra årets vinterpäls på mej ännu, så ivrig simmare är jag i de inhemska vattnen.

inga skargard

Omgivningen var bara för vacker. Vi njöt för fullt av såväl sällskap som utsikt. Här inser jag att mina bilder har olika färg på himlen. Stör mej själv på det och bör lära mej hur jag ska åtgärda det. Tills dess får jag leva olika blå nyanser på sommarhimlen.

vattenlek

Alla sex barnen har trivts i varandras sällskap. De tre äldsta spelade bland annat fotboll med vännernas kusiner medan de yngsta har lekt runt stugan.

middag med utsikt

Middag ute på terrassen. Tänk att kunna sitta kring bordet och konversera då barnen ätit klart utan att hela tiden behöva hoppa upp eller vakta dem som hökar. Våra barn börjar bli stora och klarar sej allt mer själv. Och visst vaktades de som hökar där vid vattnet.

hangstol vila

Vilopaus efter middagen. Motorsågen och bygghjälmen blev Arons favoriter där ute på holmen. Han sov för övrigt först i båten på vägen hem på kvällen, då en riktigt kort tupplur. Sedan var han vaken hela vägen hem och alla tre slocknade som ljus när de väl fick krypa i egen säng.

kvalssol bat

På väg tillbaka till fastlandet efter en superlyckad dag. Lyckliga över att ha fått spendera dagen med vänner. Aron är fem före att somna, därav minen hans.