En 7-åring i huset

fodelsedag sju ar

På morgonen sjöng vi upp vår 7-åring, det öppnades paket i sängen och bjöds på äppeljuice i finglas till frukosten. Visst fanns det kladdkaka också, då det blev över från picnicen jag var på med tre vänninor igår. En riktigt perfekt start på födelsedagen om man frågar killen själv.

7 ar

Vi fortsatte dagen hos gumor med strandhäng och pizzalunch. Sedan spelade vi UNO i några timmar. Födelsedagsbarnet skrev några whatsup meddelande med sin pappa och fotade spelet samt lillebror i brandmanskostym. Jag tror vi kommer att behöva sätta upp regler angående den nya telefonen, speltider i synnerhet.

bjudning

Till mellanmål bjöd han sedan på läckerheter. På eftermiddagen åt familjen önskemiddag och födelsedagskillen avlsutade dagen på en kompis 7-års kalas. Nu tar vi midsommar!