Promenader och tidiga hämtningar

Passade på att åka hem till mamma idag då hon hade ledig dag. Viggo och Elin fick således korta dagar på dagis och förskola. Medan vi med Aron väntade att klockan skulle bli 13, då hans klubb slutar 11.30, gick vi en solskens promenad med vagnen. Saknaden till dessa promenadvägar återuppstod igen. Får göra om detta en annan dag istället för att åka av och ann hem.

bla himmel

Att hämta de äldre tidigt på dagis och förskola är uppskattat just nu. Båda vill gärna komma hem. Försöker passa på nu så länge jag inte jobbar. För visst är det skillnad på deras ork och humör då klockan ett och några timmar senare.

aka tillsammans

Elin har länge önskat till en lekpark. Nu passade vi på att leka i parken som finns vid mammas. En rätt simpel klätterställning höll alla tre sysselsatta en god stund. Omväxling till vinteraktiviteterna.

koncentrerad balansera