Uteliv som bäst

Det har inte varit svårt att få trion ut på gården idag. Vissa gånger är det trippelt motstånd då det drar ihop sej till utevistelse. Inte idag, det gick snabbt och smidigt att komma ut både på förmiddagen och på eftermiddagen. Eller med närmare eftertanke fick jag nog fånga Aron på eftermiddagen, då han fick för sej att springa undan. Stod sedan på vår säng och ropade fånga mej. Gulligt och lite irriterande just då.

snoborg

Vi skrapade ihop närmare tre timmar frisk luft. Största delen av den tiden har vi byggt på snöborgen. Skriver vi, för alla har deltagit. Nu har borgen tre rum, en sängplats på muren, en styrpanel avnågot slag för borgen kan visst åka iväg om man så vill. Barn och fantasi, härligt! Jag har mest rullat snöbollar till utsatta platser och tätat hål och njutit av att få spendera tid med barnen. En ny dag imorgon igen. Jag gillar sportlov.