Vilket väder vi haft

peffis

Då vi var ute med Elin och Aron på förmiddagen fick vi ta del av solsken och kraftigt snöfall. Om vartannat. Det störde inte oss så mycket, eller lite mej om jag ska vara ärlig. Barnen klarade lika bra av att leka café och åka peffis i ploghögen.

vinter igen

Till eftermiddagen var molnen bort blåsta och solen sken från blå himmel och fåglarna kvittrade. Ett härligt vårväder, kliché jag vet, men var ju underbart.

skida ner for backen

Barnen och jag skidade. Ni läste rätt. J kom hem med skidor, skidskor och stavar till oss på dagen. Nu har vi gemensamma vi kan turas om att använda. Två varv hann jag med runt gården före det var dags att sadla om till skor och pulka. Det var dessutom mycket roligare att skida nu än då för hundra år sen då jag senast skidat.

syskon pulkabacken

Och vet ni. Det var för tidigt att ropa igår på dagen. Jag föll för magsjukan på eftermiddagen. Inget långvarigt och idag har jag redan levt normalt med lite öm mage och kropp efter alla kramperna.