Annandag jul

julgransboll glas

Annandag jul hemma hos mamma med familjen samlad, förutom min lillebror som firar jul på annat håll. Vi kan beskriva dagen som trång och trevlig. Det finns inte överlopps utrymme hemma hos mamma, men vi fick alla plats mycket bra.

julmiddag

Barnen lunchade först och medan de yngsta sov satt vi sju vuxna runt matbordet och åt och umgicks. Guldvärt. Den yngsta i sällskapet gjorde inte mycket väsen av sej där hon sov i bärselen under måltiden.

annandag jul

Barnen har lekt med mina syskons och mina gamla leksaker, som sej bör då vi är hos mamma. Efter kaffet blev det en hel del bus i de små kropparna. Så där som det kan bli efter några, eller lite fler, pepparkakor.

julstjärnor muminmuggar

Imorgon tar vi ett steget ut ur julen med ett besök till simhallen. Efter det tar byggpausen slut också då J ska bygga.