En titt i goodiebagen

Visar er det fina innehållet i den svarta goodiebagen jag kom hem med från bloggträffen i lördags. Själva tygkassen vi fick allt i är ju redan så fin och lagom höjd på banden så den inte drar i marken om jag vill bära den i handen och inte på axeln.

bloggträff goodiebag

Väskan och innehållet var sponsorerat av DinoDina, Desenio, dermoshop, Design West, Lush, Exact Ekenäs, Davini och kortet med sponsorerna var tryck hos PR Printer.

Planchen från Desenio fick genast flytta in en ram och ta platsen på pianot som står i vardagsrummet. Produkterna, body scrub och body butter, från Dermosil väntar jag ivrigt att få pröva. Vi har som bäst en handtvål i badrummet med samma Senses doft och jag har börjat gilla doften.

dermoshop

De små testförpackningarna från Davini blir perfekta på någon kort resa då det inte är värt att släpa med de stora burkarna. Lush produkterna hoppas jag kunna ge en chans, deras doft är bara rätt stark för mej.

annie sloan chalk paint

Både till Exact Ekenäs och Design West fick vi rabattkuponger, förutom Annie Sloan Chalk Paint som jag vann. Hoppas färgen är bra, då ska jag handla mera i Ekenäs.