Bloggträff i Karis

Igår kväll körde jag till Karis, kändes som en evighets lång bilresa ensam, på bloggkväll som Linda och Sandra ordnade.

sandra linda bloggträff

Vi började i Lindas butik DinoDina och fick shoppa för halva priset, dricka glögg, äta pepparkakor, mingla bland andra bloggare.

bloggträff dinodina
shoppa dinodina

Jag hade bestämt att enbart agera smakråd åt Danni och inte shoppa själv, men kom hem med en blå klänning åt mej och något åt sambon. Vi fick också hem varsin goodiebag med ett och annat fint, visar senare.

vinnare

Lånade denna bild av Danni. Flickorna hade ordnat med en utlottning sponsorerad av Design West. Jag vann!! Jihuu! Vinsten var inget mindre än Annie Sloan Chalk Paint. Idag har jag mest gått omkring och funderat på vad jag ska måla om. Återkommer till vinsten i ett annat inlägg.

karis restaurang kw

Vi fortsatte kvällen på restaurang KW. En mysig restaurang med härlig stämning. Det var mest bara underbart. Maten, sällskapet, ja allt. Att få sitta ner med obekanta, men ändå bekanta och prata bort några timmar. Nu är det med stort intresse jag tar mej ann bloggarna från kvällen. För visst är det annat att läsa en blogg av någon man träffat på riktigt.

bloggkväll karis

Som socker på botten fick jag sällskap av Danni för hemresan. Kan säga att den gick flera gånger snabbare än resan till Karis. Tack vännen!

Tack tack tack alla ni från kvällen! Linda har listat oss alla i sitt inlägg om kvällen här. Dannis inlägg och övriga bilder hittar ni här.

3 svar på ”Bloggträff i Karis

  1. Pingback: En titt i goodiebagen | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.