Halloween (och allhelgona)

halloweenpumpa

Vi firade Halloween på eftermiddagen med vår lilla familj. Vår pumpa blev aldrig karvad, ni kan kolla in denna galet fina kattpumpa istället.

spindelcupcakes

Vi åt middag, knakisar, köttbullar och fransiksar som vi hittade på andra namn åt. Med blooood förstås. Uppskattat av både Elin och Viggo. Aron var mest förundrar. Till efterrätt åt vi spindelcupcakes och barnen drack mumiesaft.

mumiesaft halloween

Sedan blev det reflexjakt med ficklampor på den kolsvarta gården. Aron gick mest och lös alla i ögonen medan Viggo och Elin rusade runt gården på jakt efter reflexer. En reflex är ute någonstans ännu, den hittar vi imorgon när dagen ljusnar.

Nu sitter jag här och tycker att det är lite trist att vi inte kom iväg oss till pappas grav. Vi hade all möjlighet, men jag ville åka när det är mörkt och våra kvällar är ännu för korta. Idag klarade jag inte av att kompromissa och åka då det var ljust. Så mindre allhelgona och mera halloween hos oss idag. Tänker samtidigt att det går att tända ett ljus på graven vilken annan dag som helst. Men jag vill gärna göra det på allhelgona också. Han finns i tankarna alla dagar, pappa/mofa. Sörjer att han inte fått träffa barnen och att de inte fått träffa honom. Saknar så det stundvis gör ont.

2 svar på ”Halloween (och allhelgona)

Kommentarer är stängda.