Röra på sej – sitta stilla

Idag lyckades jag klä oss rätt, inte som igår. Elin behövde inte gråta efter en overall, nu fanns det en att ta på. Igår fanns det inte och inget annat dög egentligen. Aron hölls varm där han bussigt satt i vagnen under mamma bootcamp passet. Jag hade lagom varmt och lite för varmt under träningen, så där som det ska vara.

frost gräsmatta löv

Efter bootcampen var det Arons tur att göra något han gillar. Leka ute. Onsdagar är rätt tråkiga dagar för Aron. Förmiddagarna vill bli ett evigt sittande, i bil och i vagn. Då gäller det att försöka ha resten av dagen mera aktiv för honom. Inte lyckades det heller alla gånger, då storasyskonen ska hem från dagis och förskola och Aron igen får sitta i bil.  Vi får satsa på aktiva dagar de övriga dagarna i veckan och inse att onsdag är en passivare dag för lillkillen.

glad på gården gula blommor