En salig blanding

kladdkaka av sand

En hemmadag för hela familjen. En jobbade hemifrån, en var sjukanmäld och tre hade vanlig ledig måndag. Jag och de yngsta har varit ute i två repriser. På förmiddagen blev jag bjuden på kladdkaka. Sedan kalasade de vidare i traktorskopan som en stund senare blev en båt och ankaret kastades i sandhögen. Älskar då fantasin flödar.

kalas i traktorskopan
trollslända kratta

Jag lyckades gräva upp en trollslända i sandlådan då jag fyllde en glasstrut åt Aron. Hur det nu sen kommer sej att den grävs ner sej där i första hand. Lite yr verkade den stackars sländan. Förde den i buskarna istället. Vill inte hitta mini trollsländor i sandlådan på våren.

puky cykla

På eftermiddagen tog vi ännu en cykeltur med dessa två. Aron sparkar iväg hur världsvant som helst på sin Puky balanscykel (den minsta som finns, LR M med andra ord). I backarna lyfter han benen åt sidorna och susar iväg. Han kan också sparka fart jämfota och turvis som när man går/cyklar/springer.