Hej september!

Jahaa, det blev september. Det är väl bara att inse att hösten börjar vara bakom knuten. Jag går omkring och tänker på skalkläder, handskar, skor och mössor. Snubblar in på vinterklädstankar också i misstag.
groda

Höstens borde gå att fixa med samma utrustning som på våren. Aron kan vara den som behöver större storlekar. Aron är också den av barnen som behöver skor som avstöter vatten. Även om det finns allt för de äldre, skaffade jag ett par gummistövlar till åt dem båda. Nu har de varsitt par hemma och på dagis. Känns lättast så.

humla

Vad bilderna har med mina tankar att göra? Inget, det är lätt att se. Men jag har inga bilder på kläderna, så dessa får duga. Har lite svårt för inlägg utan bilder här i min blogg än i denna dag.

nässelfjäril

En grej ännu. Visst går jag och drömmer om nya skalkläder åt alla tre. Ett set med isbjörnskläder från polkuped som håller vatten som regnkläder och andas tusen gånger bättre typ. Det är ingen lätt grej att övertala de två äldre att gå ut då det regnar och nämns regnkläder. Jag får obehag av bara tanken inför höstens alla regn. Alltid får en drömma ni vet.