Livs Levande Ledin

Ett dygn i Ekenäs denna helg. Och lite längre borta från familjen. Jag såg galet mycket fram emot bussresan till Ekenäs helt ensam. Eller ensam var jag inte, bussen 20 minuter sen och nästan full satt då jag steg på på lördag förmiddag. Åt min lunch smörgås från Café Rosta medan jag väntade på bussen.

i väntan på bussen

I Ekenäs passade jag på att fortsätta njuta av tiden för mej själv. Gick in och ut i några affärer före de stängde. Valde en väg mot hamnen, en med massor trappor, bara för att jag kunde. Åt en glass i hamnen. Kollade på en räddningshelikopter som hade någon övning på gång. Såg flera fina båtar och hamnen fylldes i sakta mak av glada konsertgäster.

glass i ekenäs

Sedan blev det dags att träffa fina Ekenäsflickor vid motellet. Helt otroligt underbart att få se dem igen. Idag märker jag att känns det lite ledsamt att vi träffas så sällan. Senare var vårt glada konstertgäng samlat för en kväll i Stallörsparken med Måns Zelmerlöw, Tomas Ledin och resten av den över 6000 personers publiken.

glada vänner konsert

Och vilken konsert det bjöds på. Jag är ännu helt varm inombords efter stämningen i parken. Mina superlativ räcker inte till att beskriva hur nöjd jag är över att få ta del av showen i vännernas sällskap. Och Silje stötte jag också på.

måns zelmerlöw
stallörsparken livs levande ledin
livs levande Ledin
tomas ledin konsert ekenäs

Alla bilder tagna med Canons EOS M3.