Kalas för familjerna

Våra äldsta barn fyller år med en månads mellanrum på sommarn. De har alltid firats med gemensamt kalas för släkt och vänner. I år var dagen för 4 års och 6 års kalasen nu idag. Vi delade på gästerna, inte ordagrant. På förmiddagen kalasade vi med familjerna.

lila blommor släktkalas

Med 16 vuxna och 6 barn fylldes vår övrevåning för några timmar. Roligt att ha alla samlade, men personligen hinner en ju inte umgås så värst mycket. Trist tycker jag då alla för en gångs skull är här. Borde kanske börja bjuda in flera etapper istället. Samtidigt hinner väl gästerna umgås sinsemellan vilket inte heller händer dagligen.

tårta 4 år 6 år kalas

Viggo och Elin var glada med sitt kalas och tacksamma över alla fina presenter de fick.

Ett svar på ”Kalas för familjerna

  1. Pingback: Födelsedagskalas i trädgården | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.