Vi har firat Elin

Elin fyllde fyra år idag. Vi har firat henne enligt många av hennes önskemål. Sång och presenter på morgonen, lek i Angry Birds parken, kladdkaka. Maten hon önskade, spenatsoppa och morotssoppa uppfylls en annan dag. Det blev istället köttbullar på Ikea till lunch och muurikkaplättar till middag efter en hot dog. Hon var hur nöjd som helst över dessa rätter också.

Elin födelsedag

Några samtal fick Elin också och så fint hon kan prata i telefon numera. Berättar och svarar och orkar koncentrera sej en stund.

fullt i trampolinen

Vi tänjde något smått på regel om antalet hoppare i trampolinen. Men bara för en kort stund.

steka muurikkaplättar stort matbord

Är så glad över vårt stora matbord. Elva personer runt bordet (Leo i famnen på Danni) och två till får lätt plats.

muurikka plättar

Högen med plättar och alla de goda tillbehören. J stekte plättarna på muurikkan. Jag stekte några plättar utan ägg på stekpannan. Det gick hur bra som helst, plättarna såg ut som vanliga och lär ska ha smakat gott också.

Elin 4 år
Grattis älskade fyra åringen!

2 svar på ”Vi har firat Elin

Kommentarer är stängda.