Sommarens första pooldopp

De stunder jag är själv med bara två barn känns fina. Det finns tid på ett helt annat sätt än då alla tre barnen är närvarande. På eftermiddagen medan Viggo lekte hos Noah var vi på tremis med Elin och Aron. När vi landade hemma efter en tur till Lastenhuone i Finno var det sommar på fullt.

poolen gården

Vi fick hjälp av famo att få luft i simbassängen och vattenpumpen igång, sedan fyllde vi poolen. Två lyckligare simmare fick man leta efter.

i poolen

Elin lärde Aron att krypsimma och han tjoade fram i den lilla poolen. Elin däremot tog sats och hoppade i poolen, sovande som hon själv sa då hon blundade samtidigt.

simma i poolen

När Viggo landat lyckligt hemma blev det ett kvällsdopp för alla tre. Och flera skutt i trampolinen. Först när Aron lagt sej kom de äldre barnen in. Det är sommar om något då de trivs ute till sena kvällen (klockan 19).