Trampolinen flyttar in

Eller egentligen flyttar den väl ut på gården, trampolinen. Där bredvid äppelträdgården monterades studsmattan. Jag och barnen började igår. Vi fick stommen riggad, inte det lättaste. Svärmor hjälpte till då barnens händer inte klarade av, annars gick hon med Aron.

montera studsmatta

80 fjädrar fäste vi och knöt fast skydde på fjädrarna. Sedan blev det några försiktiga provhopp, utan skyddsnät.

80 fjädrar trampolin
halvfärdig studsmatta

Skyddsnätet spände vi fast i dag på förmiddagen med J medan barnen väntade otåligt på att få hoppa.

skyddsnät trampolin

Äntligen blev det dags för hopp. Turvis, ett barn eller vuxen, i taget. En minut per man åt gången och en evighetslång väntan på nästa tur. Aron behövde vuxensällskap för att få till lite mera studs. En stund busade vi alla på studsmattan, utan att någon hoppade. Jag önskar många roliga hoppstunder och inga skador.

bus på trampolinen
mamma och barn hög
hoppa trampolin