Gammal goding

Viggo plockade fram ett spel, Omppuvarkaat, från min barndom i onsdags hos mamma. Äppeltjuvarna på svenska. Jag kommer ihåg att detta var ett av mina favoriter.

alla får vara med

Ett mycket spännande spel som går ut på att palla äpplen i gubbens trädgård. Gubben själv eller hans vakthund kan vakna, då börjar jakten och man ska försöka hinna ut på gatan igen. Den som har flest äpplen när trädet är tomt har vunnit.

äppeltjuvarna

Ett annat spel jag gillade och ännu också tycker om att spela är memory. Monopol var däremot inte en stor favorit, jag var inte så värst bra på det. Har ni spelminnen från er barndom?

Vad tycker ni förresten om ändringarna i layouten här på bloggen? Något som stör, strular eller borde fungera på annat sätt?

3 svar på ”Gammal goding

  1. Oj, hjälp, det där spelet har jag inte sett på måååånga år. Vart månne det har hamnat? Nå, hur som helst, jätteskojigt var det, det minns jag. Hunden var häftig, och illustrationerna överlag tyckte jag mycket om 🙂

  2. Kanske det är hos er vi har spelat det…? Frågade nyss mamma om hon har det undangömt nånstans.

Kommentarer är stängda.