En sommardag med vänner

De äldre barnen har kanske kommit in i en sommarrytm. Skriver kanske, för imorgon vänder det och de vaknar före tuppen. Viggo sover sina kring 10 timmar och vaknar sju tiden. Elin har ett sömnbehov på fler timmar än Viggo och hon sover kring 12 timmars nätter. De lägger sej samtidigt och Elin somnar bums medan Viggo ligger vaken något längre.

angry birds lekpark

Vart jag vill komma med det här? Joo, vi är inte lika tidiga i starten om morgonen som förut. Tidigare var det ingen match att komma iväg nio på morgonen. I dag kom vi iväg på utfärden strax innan klockan tio. Det är en timme före, speciellt, Aron blir hungrig på lunch och sedan trött. Med denna vetskap åkte vi till Angry Birds lekparken i Oitans tillsammans med vänner. Kvart före två startade jag bilen för hemfärd. Då hade Aron ätit lunch, en ouppvärmd ella’s kitchen broilergryta påse, Viggo och Elin fick frukt och glass. Aron somnade gott i bilen på hemvägen.

lekpark oitans

Om vi hade en lyckad dag? Jo vars, det hade vi. Först lekte barnen i parken. Aron stortrivdes i rutschbanorna. Om och om igen åkte han. De äldre pojkarna lekte sitt i skeppet. Elin sysslade med lite av varje.

balansera angry birds lekpark
glasspaus lekpark

Efter glasspausen hade stranden en större dragningskraft jämfört med lekparken. Där satt en del invirade i sina jackor medan andra, mest barn, simmade. Det var jätte varmt då det inte blåste, vilket det gjorde mest hela tiden. Före vi vuxna kom ner till stranden hade de äldre redan fått av sej skor, strumpor och t-shirts. Rena rama sommarfiilisen. Först busade och sprang de omkring i den varma sanden för att sedan förflytta sej ner till vattenbrynet för lek. Jag kan avslöja att Viggo och Elin åkte vidare till min farmor och farfar i underkläder och t-shirts. Byxorna hade blivit blöta där i leken.

på stranden
lika som bär