Dagens insikt

Idag gjorde vi något riktigt roligt med Aron, till skillnad från det obligatoriska matbutiksbesöket som väntar imorgon, medan Elin var på klubb. Vi hälsade på hos Leo och Danni. Vi tog en promenad till deras nya hus, fick en rundtur inne och på gården. Till slut lekte pojkarna en stund i parken vid huset. Aron roade sej själv där på gården. I den häftiga rutschbanan fick han hjälp av mej, annars gick han omkring och pynjade sitt.

småkillarna

Nu när det börjar vara riktigt skönt att vistas ute, ska vi börja hänga i lekpark med lilleman under vår tumistid. Han gillar att vara ute. Jag har bara glömt att man kan vara ute med bara ett barn, det kräver inte alla barn närvaro. Nu ska vi koncentrera oss på att Aron också får göra något skoj medan de andra har kul på dagis och klubb.