Polkuped och Active family

Ett givet mål på Barnmässan i fredags var montern som Polkuped och Active family delade. Jag var ivrig att se SwimFin och gymnastikringarna live. J och barnen bekantade sej med hajfenan och jag pratade med Thomas om ringarna och annat praktiskt de har i sitt sortiment, klicka in på sol&sommar eller fridluft&äventyr så får ni se själv. För hur bra är inte en våtdräckt om barnet ska gå simskola på stranden i sommar eller slackline hela familjen kan balansera på.

polkuped active family

Gymnastikringarna ska hänga i vårt nya hem, bara det blir färdigt. Jag tror vi har valt ut plats och före takpanelen sätts på plats ska en träbalk eller två upp i taket så taket sedan håller ringarna. Gissa om jag väntar på detta, även om det kommer att ta länge ännu.

Medan jag pratade med Thomas hade barnen valt varsin färg av SwimFin, lila och orange. Jag hade valt svart och grå, så med andra ord blev valet något mycket färggrannare då jag inte var inblandad. Nu väntar vi ivrigt på onsdagens simhallsbesök.

lapsimessut swimfin

 

2 svar på ”Polkuped och Active family

  1. Hoppas du skriver vad barnen tycker om swimfinen sen 🙂 Jag har själv funderat på att köpa en till sonen men han har nu just börjat simma med såna där gula pontoner på ryggen och jag undrar om det ännu är för svårt med den här, vet inte hurdan skillnad det är. Men kanske till sommaren iaf 🙂

    • Visst skriver jag om våra erfarenheter. Idag var vi till simhallen och ska snart försöka få ner tankar om swimfin. Kanske det hjälper ditt beslut. Men köper du den nu och den ännu är för svår eller för stor eller något, får fenan bara vänta ett tag och sedan är han tillräckligt stor för den.

Kommentarer är stängda.