Viggos namnsdag och utlottning

Viggos första riktiga namnsdag idag. Viggo var alltså ett av alla de namn som fick en namnsdag i kalendern från och med detta år. Vi firade med kanelbullar från Gårdsboden.

Namnsdagen till ära kör vi första utlottningen någonsin på bloggen i samarbete med Mässcentret i Helsingfors. Nu har en av er chansen att vinna två biljetter till Barnmässan 10-12.4.2015. Samtidigt ordnas model expo, petexpo, kädentaito och outletexpo.

Lapsi_800x534 Bild: Messukeskus

Vi kommer att besöka barnmässan hela familjen. Förra året var vi inte där, men åren innan har vi besökt barnmässan. Gillar att det finns att se och GÖRA, speciellt för barnen. Som till exempel olika rörelsebanor, bygga lego, kolla polisbil, sång och musik och mycket mera. Till den som gillar shopping brukar många företag ha med sej bra erbjudanden på mässan.

Vi har alltid gått ett varv på model expo sidan också. Där brukar det finnas en hel legostad, fjärrstyrda bilar och båtar, olika slags model bilar och plan. Barnen gillar att titta på allt och dessutom brukar det vara lugnare än på barnmässans sida, så det blir en bra paus samtidigt.

lapsimessut lippuarvonta

Hur deltar ni i utlottningen undrar ni. Joo, berätta vem ni vill ta med er samt vad ni vill se och uppleva. Utlottningen sker på påsksöndagen 5.4 klockan 22. Då har jag en dag att få kontakt med vinnaren och på tisdag postar jag biljetterna. Kom alltså ihåg att fylla i en giltig e-post adress i fältet (publiceras ej). Lycka till!

 

36 svar på ”Viggos namnsdag och utlottning

 1. Grattis Viggo!
  Min guddotter fick sitt namn i kalendern för några år sedan och hon var måttligt glad då. =)

  Jag skulle ta med yngre dotterns gudmor på mässan.
  Jag tycker att det är roligt att få se nyheter på mässan. Erbjudandena är det heller inget fel på.

 2. Du skriver en fin blogg med fina bilder. Har läst redan en lång tid men aldrig kommenterat, men nu tänkte jag göra det då man kan vinna något

  • Tydligen kom inte hela komentaren med. Jag skulle ta med mig mina döttrar, vi skulle definitivt ta en titt på mumin showen.

 3. Vill ta med min syster heidi! Vi har båda barn (hon 4 år och 1.5 år och jag har en på 2 år och bf i september) jag har aldrig själv varit dit, men älskar mässor! Har alltid haft jobb då det ordnats men nu skulle både jag och systern ha ledigt, skulle verkligen uppskattas nu!

 4. Jag skulle ta med mina egna barn samt min bästis och hennes två pojkar. Barnen skulle säkert trivasi det stora mässcentrumet och jag vill gärna bläddra vackra barnkläder.

 5. Deltar! Jag skulle ta hela familjen med o kanske vår kompisfamilj från Sjundeå som vi ofta går på olika evenemang med – roligt då alla har sällskap.

  Model expo lät intressant för d större pojkarna!

 6. Ehdottomastihan tähän arvontaan pitää osallistua! Messuilemaan voitaisiin lähteä koko perheen voimin. Itse ainakin haluaisin katsastaa tarjoukset sekä lapsi- että kädentaitomessujen puolelta.

 7. Jag vill nog ta familjen med. Mest intresserar saker för småbarn men också modellmässan.

 8. Hej,
  Skulle vararoligt att gå på mässan, har varit där en gång tidigare då med Saga i magen.
  Och grattis Viggo på namnsdagen!

 9. Grattis Viggo! Jag tänker gå på mässan med barnaskaran min, och hoppas jag får min syster med mig 🙂

 10. Hej! Deltar gärna i utlottningen. Jag tror jag skulle vilja fara med Cedric och göra en dag på hans villkor, med hoplop och lek och saft och bulle och dylikt. Och åka tåg är alltid roligt.

 11. Tack för en fin blogg! Jag deltar gärna i utlottningen och skulle ta med mig min son och min kompis med barn till mässan. På mässan är jag intresserad av rörelse- och aktivitetspunkterna för min sons del och erbjudanden för min egen del. Glad påsk!

 12. Vad roligt med en utlottning! Jag skulle ta med mina flickor och min bästa vän och hennes barn på mässan och ha en rolig dag tillsammans!

 13. Är påväg på söndag med mamma min med mig nu när jag e ensam. Varit varje år och barnen stortrivs men bra att ha lite hjälp nu i sluttampen på graviditeten för att hinna efter dom här 3 småa! Håller tummarna för vinst! =)

 14. Vår 2 månaders tjej har också ett namn som e första gången med i kalendern i år, 19.5 🙂

  Jag skulle nog ta med mej min snart 4 åriga son och vi skulle se och göra allt – i en evighet – om jag känner sonen rätt!!

 15. Vill vara med i utlottningen för vill gärna ta med min svägerska o hennes pojke + egna pojkarna för att uppleva något skoj medan papporna har stugveckoslut! Väntar mest på barnmässans alla roliga aktiviteter för barnen!

  • Varför kom inte hela min komentar för länge sen med..?
   Har haft en riktig bloggläsarpaus men har nu under lovet tagit mig tid igen

 16. Är gärna med i utlottningen. Jag skulle ta med min familj (min msn och våra två barn). En heldag med familjen annanstans än hemma skulle vara skoj

 17. Hej,
  Har aldrig varit på barnmässan tidigare. Har nog varit på väg men det har alltid blivit avbokat 🙁 en g

  • Äsch, det åkte iväg mitt i skrivandet… Alltså våra planerade besök där har aldrig blivit av. En gång blev det förlossning istället, sen har det varit sjuka barn och annat mindre roligt som kommit i vägen. Men nu i år skall vi komma iväg! Skulle ta mannen och våra 3 barn med mig 🙂

 18. Jag skulle gälla ta med min kompis sedan över30 år tillbaka, en rätt nybliven mamma dessutom, och kombinera nytta med nöje

 19. Jag skulle vilja ta med mig min sambo och få gå på barnmässan på tumis. Senast vi var där var jag höggravid och vi gillade att bara ströva omkring där i lugn och ro. Nu är vår son nästan två men det skulle vara kul att återuppleva stämningen där bara vi två igen 🙂

 20. Skulle ta med min kompis Patricia eftersom vi så sällan har tid att umgås nu. Förra året var vi på mässan tillsammans så de kunde bli lite som en tradition 🙂

 21. Pingback: Firat påsk hos momi | Sagoborgen

 22. Jags skulle ta med mej nån av mina väninnor som också är gravida just nu! Så kan vi gå där och drömma om babysarna och titta på fina grejer.

 23. Pingback: Vi har en vinnare! | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.