Semester i siktet

Jag skrev här tidigare att det är något kusinerna ska göra tillsammans. NU är det dags att avslöja det roliga. I slutet av maj åker barnen, jag, systers familj och vår mamma på solsemester för en vecka. Det om något ska bli skönt. Mest skönt att inte behöva göra någon mat i en veckas tid, men också skönt att få njuta av sol och värme.

Dessutom blir det spännande att för första gången åka med alla tre barnen. Måste fixa pass åt Aron. Extra pirrigt blir det då J lämnas hemma för att jobba och bygga. Tänk, ensam med tre på resa. Eller ja, ensam är jag ju inte, tre andra vuxna åker med. Men ensam förälder för mina barn, så lite speciellt känns det.

Barnen vet ännu inget, väntan blir ännu för lång. Men snart kommer det säkert fram, då vi med syster ivrigt planerar än det ena och än det andra.

Sol, värme, pool, god mat. Vi ska njuta och ladda inför en toppen sommar här hemma efter det.

bada i pool
kreta
sand mellan tårna

Ett svar på ”Semester i siktet

Kommentarer är stängda.